Görevleri sil
Görevlerinizi hızlıca nasıl sileceğinizi öğrenin
Yazan adrien

Bu sayfada
Genel bakış
Tüm editörler ve yöneticiler, kim oluşturursa oluştursun görevleri silebilir.
Silinen bir görev topluluğunuz için kullanılamaz ve geri alınamaz.
Temel bilgiler
Satır içi silme
Yönetici görevler sayfasında herhangi bir göreve sağ tıklayıp şunu seçerek silebilirsiniz: Delete.
Birden fazla görevi silme
Başlığın yanındaki görevin üzerine gelip onay kutusuna tıklayarak aynı anda birden fazla görevi silebilirsiniz. Bir veya birden fazla görev seçtiğinizde sayfanın altında bir menü görünür ve hepsini silmek için Delete düğmesine tıklayabilirsiniz.
Görev düzenleyicisinden silme
Düzenleyiciyi açmak için yönetici görevler sayfasındaki herhangi bir göreve tıklayın. Sayfanın üst kısmındaki ... düğmesine tıklayıp şunu seçin: Delete.