Șterge misiunile
Află cum să-ți ștergi rapid misiunile
De adrien

Pe această pagină
Prezentare generală
Toți editorii și administratorii pot șterge misiunile, indiferent cine le-a creat.
O misiune ștearsă nu este disponibilă comunității tale și nu poate fi recuperată.
Noțiuni de bază
Ștergere directă
Poți șterge orice misiune făcând clic dreapta pe ea din pagina de administrare a misiunilor și selectând Delete.
Șterge mai multe questuri
Poți șterge mai multe questuri simultan trecând cu cursorul peste quest lângă titlu și selectându-l făcând clic pe caseta de bifare. Când selectezi unul sau mai multe questuri, va apărea un meniu în partea de jos a paginii și poți face clic pe Delete buton pentru a le șterge pe toate.
Șterge din editorul de questuri
Fă clic pe orice quest din pagina de administrare a questurilor pentru a deschide editorul. Fă clic pe ... butonul din partea de sus a paginii și selectează Delete.