Usuń zadania
Dowiedz się, jak szybko usuwać swoje zadania
Autor: adrien

Na tej stronie
Przegląd
Wszyscy edytorzy i administratorzy mogą usuwać zadania, niezależnie od tego, kto je utworzył.
Usunięte zadanie nie jest dostępne dla Twojej społeczności i nie można go odzyskać.
Podstawy
Usuń w miejscu
Możesz usunąć dowolne zadanie, klikając je prawym przyciskiem myszy na stronie zadań administratora i wybierając Delete.
Usuń wiele zadań
Możesz usunąć wiele zadań jednocześnie, najeżdżając kursorem na zadanie w pobliżu tytułu i zaznaczając je, klikając pole wyboru. Po wybraniu jednego lub wielu zadań na dole strony pojawi się menu, w którym możesz kliknąć przycisk Delete button to delete then all.
Usuń z edytora zadań
Kliknij dowolne zadanie na stronie zadań administratora, aby otworzyć edytor. Kliknij przycisk ... u góry strony i wybierz Delete.