Publikowanie
Ukryj nieukończone zadania przed uczestnikami
Autor: Fredrika

Na tej stronie
Przegląd
Zachowaj nieukończone zadania jako wersje robocze. Spowoduje to ukrycie ich przed uczestnikami, ale nadal będą widoczne dla innych edytorów.
Podstawy
Zapisz jako wersję roboczą
Podczas edycji zadania możesz zapisać je jako wersję roboczą, klikając strzałkę w dół obok przycisku „Opublikuj”. Możesz też przełączyć to na stronie zadań, klikając bieżącą wartość i zmieniając ją na liście rozwijanej.
Publikowanie
Gdy quest jest gotowy, kliknij „Opublikuj” w edytorze questów.