Quests verwijderen
Leer hoe je snel je quests verwijdert
Door adrien

Op deze pagina
Overzicht
Alle editors en admins kunnen quests verwijderen, ongeacht wie ze heeft aangemaakt.
Een verwijderde quest is niet beschikbaar voor je community en kan ook niet worden hersteld.
Basis
Inline verwijderen
Je kunt elke quest verwijderen door er op de admin-questpagina met de rechtermuisknop op te klikken en te kiezen voor Delete.
Meerdere quests verwijderen
Je kunt meerdere quests tegelijk verwijderen door bij de quest naast de titel te zweven en deze te selecteren door op het selectievakje te klikken. Wanneer je één of meerdere quests selecteert, verschijnt er onderaan de pagina een menu en kun je op de Delete knop klikken om ze allemaal te verwijderen.
Verwijderen vanuit de quest-editor
Klik op een quest op de admin-questspagina om de editor te openen. Klik op de ... knop bovenaan de pagina en selecteer Delete.