លុបដំណើរស្វែងរក
ស្វែងយល់ពីរបៀបលុបដំណើរស្វែងរករបស់អ្នកយ៉ាងរហ័ស
ដោយ adrien

នៅលើទំព័រនេះ
ទិដ្ឋភាពទូទៅ
អ្នកកែសម្រួល និងអ្នកគ្រប់គ្រងទាំងអស់អាចលុបដំណើរស្វែងរក ដោយមិនគិតពីអ្នកដែលបានបង្កើតវា។
ដំណើរស្វែងរកដែលបានលុបនឹងមិនមានសម្រាប់សហគមន៍របស់អ្នក ហើយក៏មិនអាចយកមកវិញបានដែរ។
មូលដ្ឋាន
លុបដោយផ្ទាល់
អ្នកអាចលុបដំណើរស្វែងរកណាមួយបាន ដោយចុចស្តាំលើវាពីទំព័រដំណើរស្វែងរករបស់អ្នកគ្រប់គ្រង ហើយជ្រើសរើស Delete.
លុបភារកិច្ចច្រើន
អ្នកអាចលុបភារកិច្ចច្រើនក្នុងពេលតែមួយ ដោយដាក់កណ្ដុរលើភារកិច្ចនៅជិតចំណងជើង ហើយជ្រើសរើសវាដោយចុចប្រអប់ធីក។ នៅពេលជ្រើសរើសភារកិច្ចមួយ ឬច្រើន ម៉ឺនុយនឹងបង្ហាញនៅខាងក្រោមទំព័រ ហើយអ្នកអាចចុច Delete ប៊ូតុង ដើម្បីលុបវាទាំងអស់។
លុបពីកម្មវិធីកែសម្រួលភារកិច្ច
ចុចលើភារកិច្ចណាមួយពីទំព័រភារកិច្ចរបស់អ្នកគ្រប់គ្រង ដើម្បីបើកកម្មវិធីកែសម្រួល។ ចុច ... ប៊ូតុងនៅផ្នែកខាងលើនៃទំព័រ ហើយជ្រើសរើស Delete.