Șterge sprintul
Află cum să ștergi sprinturile actuale și trecute
De Fredrika

Pe această pagină
Prezentare generală
Află cum să ștergi sprinturile actuale și trecute
Noțiuni de bază
Șterge un sprint în curs sau planificat
Pe pagina clasamentului, treci cu cursorul peste sprintul pe care vrei să îl ștergi și dă clic pe pictograma de editare. Apoi dă clic pe butonul de ștergere din fereastra modală.
Șterge un sprint finalizat
Pe pagina clasamentului, treci cu cursorul peste sprintul pe care vrei să îl editezi și fă clic pe pictograma de ștergere. Apoi confirmă ștergerea în fereastra modală.